en dag vaknar du och inser att du inte är 81 år gammal längre




when you know that you just don't know



julia, klara och oliva. en massa kärlek till er :*

varje dag räknas

nu blogg här då ja! den gamla skrev jag inte ens ett inlägg på, så det får bli bättring nu! haha, och svart tema blev det också, haha jag vet att jag har dålig fantasi men in do like black

har precis avslutat ett superskönt lov, skidåkning med klara, långa dagar och nätter med vänner och en del träning. och faktiskt en del sovande och avslappning med. det var välbehövligt, nu är det bara till att vänta på nästa lov!
haha, en hel del pluggande har man nu när man är tillbaka, men det får man väl stå ut med. hittils har det gett riktigt bra resultat så får hoppas att det fortsätter på den vägen, minst 19,5 i snitt när vi tar studenten är ju målet så får kämpa på. :)

har dessvärre varit hemma från skolan idag, fick en stenhård boll i huet igår på träningen och hör numera inget på vänstra örat, fick huvudvärk och så. men jag är faktiskt glad ändå, det finns inte mycket som kan förstöra mitt humör just nu :D aja, hoppas bara jag inte har missat för mycket nu :)

och nu snackade jag precis med julia i telefon, haha den människan. man har alltid något att skratta åt när det gäller henne, men big love till dig ändå julia <3

och sen är det grekland i augusti, och har jag tur - så får klara följa med! åååh så nice.

iallafall, ska ta och kolla den rätte för rosing nu på femman, haha det kan nog vara rätt kul.
take care! :*


RSS 2.0