måndag

kan börja med att be om ursäkt över att jag återigen blivit dålig på att uppdatera min blogg - får väl skylla på att det är mycket med jobb och skola, som knappt hinns med heller. får bli bättre på att ta tag i saker! inte lätt när man inte har sovit en hel natt, på snart tre månader.. hmm. 
äh, är glad idag! linus är bra på att muntra upp en! haha.
fick dessutom nya stövlar av pappa häromdagen, happy josefine! :D 



så ser dom ut ;)

nu ska jag dock snart dra och äääda lide med linodino, see you!



jäklar

hallå allesammans! nu var det ett tag sen så idag blir det ett låååångt inlägg! om ni orkar läsa hela så får ni lämna en liten kommentar, så får ni en kaka! :D

helgen har inte varit speciellt bra för min del tyvärr - har fått en spricka i armen -.- så tänkte berätta lite om helgen innan istället! 

lördag: vi försov oss till flyget.. men hann iallafall, tur det! haha. planet var försenat. men vi kom med det, åkte till frankfurt där vi mellanlandade och även planet därifrån var försenat.. 
när vi kom fram till barcelona så checkade vi in, fräschade upp oss och gick ut och åt :) efter det bar det av till camp nou, sjukaste stället jag varit på! barcelona mot villa real, matchen blev 3-1 och det var så otroligt awesome. den känslan man fick där inne går inte att beskriva, när vi gick därifrån hade jag ingen hörsel och ingen röst men jag var ändå världens gladaste!





en bild från matchen, fler bilder finns på min facebook ;)

söndag: vaknade upp i ett askallt rum, glömde fixa ac:n innan vi somnade. vi åt frukost, firade martins pappa, duschade och gick till stan :) såg två knarkdealers inom loppet av en timme, sjukt hur dom kan göra det så öppet.. vi gick till hamnen sen, jag var asrädd för alla fåglar men fiskarna var hur coola som helst. 



vi åkte linbana upp till bergen, åt och fotade lite. efter det åkte vi till sagrada familja, sjukt coolt! 
sen åkte vi tillbaka till hotellet och tog det lugnt. gjorde vid oss, gick till en restaurang och sen till en sportsbar och såg "ilan - minter" haha. sen gick vi hem och sov.

måndag: vaknade, åt frukost, gjorde vid oss och sen åkte vi till camp nou-museet, hur nice som helst!



sen åt vi lunch, shoppade lite och åkte till hotellet och spelade kort. sen såg jag och martin family guy och how i met your mother på spanska, hahaha så sjukt epic!
vi åt på restaurang, godaste pizzan jag någonsin ätit! det var dock trauma utanför, verkade som att någon hade blivit knivad, helt okej.*
sen åkte vi tillbaka och packade ner allting, kollade lite fotboll på tv och sov.

tisdag: Åt frukost, kollade spanska program haha. packade resten av grejerna och shoppade lite till :) gick över ett stort torg fullt med fåglar, blev så rädd att jag började gråta...
mcdonalds i spanien är dessutom asäckligt! 
haha sen hamnade vi mitt i en filminspelning också! rätt coolt faktiskt ;p 
vi checkade ut och sen åkte vi till flygplatsen, åt och sen köpte jag farsdagspresent till pappa, haha, köpte kinderägg! så hade jag en tjugocentare över och gick och letade efter nån slags bössa att lägga den i, så jag frågade martin efter en "röda barnen-bössa". nog fint ;) sen gick vi på flyget. den värsta flygtur jag varit med om! höll på att svimma flera gånger, turbulens från barcelona till kastrup och jag var panikslagen! satt och hyperventilerade så fick andas genom en papperspåse -.- flygvärdinnorna var jättegulliga mot mig och lugnade mig iaf, martins hand blev totalt ihjälklämd men vi kom hem till slut iallafall!

nu ska jag dock bege mig vidare. 
peace out bitches!




friday i'm in love!

äntligen fredag igen, vilket min älskade startsida så snällt påminner mig om - kolla in den här, bästa sidan ever!
sitter just nu på lektion, grupparbete men linus är inte här så jag och marcus får nog fan ta och sätta igång med det, haha. linus är så duktig annars så!
igår packade jag klart allt som ska få följa med mig till barcelona, så jäkla underbart! det enda som ska göras sen är att ladda ondan med lite ny musik och mer batteritid, kanske någon film också, awesome!
har dock inte sovit en minut inatt så jag är jävligt förvånad över att jag lyckas vara såhär pigg? sjukt, haha. 
började förresten köra på vägar igår, gick väl rätt bra med tanke på att jag var tvungen att tvärnita mitt på vägen när en annan snubbe kom bakom och tvunget skulle klämma sig förbi på en enfilig väg när jag ändå låg på rätt hastighet, motorstopp på det gjorde inte den andra bilen bakom så glad, haha, men det får dom fan ta om dom ska stressa klockan åtta en lördagkväll ;)

ska sätta igång med plugget nu! 
peace out

lose yourself

still sick, and it still sucks.
sitter hemma och har faktiskt fått undan en hel del plugg idag, känner mig duktig :) lyssnar på eminem, kommer nog aldrig tröttna på hans musik. helt jäkla grym är han! <3
har skrivit två arbeten i danska - ett om min familj och ett som handlar om tre danska författare ;p gick bra faktiskt! här även påbörjat ett arbete i fotografisk bild som ska handla om en fotograf, valde andreas stridberg vars bilder ni kan se här! skitduktig är han :) 

ska snart sätta igång med maten, blir fläskfilé idag, gott som fasen! efter det ska jag packa till resan och lite senare ut och övningsköra med pappa, börjar bli asgrym haha.

slänger in en bild också, bara för att liksom! 




ta hand om er homies!
peace, over and out




skärpning

ska försöka skärpa mig med updatesen, lovar! pappa har fixat så att internetet inte dampar så fort jag ska använda det, chill :)
ligger inte på topp idag, hög feber och helt jäkla seg - inte det bästa med tanke på att jag åker om 3 dagar! insane, ska bli så jäkla awesome. men ibland ligger det ändå en mysig stämning i det här med att vara sjuk. ligga hemma och kolla film och läsa gamla sune-böcker, det är ändå mysigt haha! på tal om mysigt - jul snart! typ.

är så trött på att inte veta vad fan jag vill längre heller. är så trött på allt känns det som, vill bara ha någon slags brytpunkt, en ny riktning i livet så jag får något att kämpa för, skulle verkligen behövas.
men samtidigt finns det mycket jag inte vill förändra. tryggheten med vissa grejer vill jag ändå ha kvar, som mina fina vänner. skulle inte byta ut er för något i världen, aldrig! all kärlek till er <3

har hämtat ut mitt ambassadörskort idag, chill som fan! fribiljetter till kingston på fredag också, två kvar om någon är sugen! ska dock inte ut själv denna helgen, upp tidigt lördag morgon och då vill jag nog helst ha sovit ett par timmar haha. 
tänkte dra ut i köket nu och kolla hur det går med maten, magen klagar haha. sen är det ju halv åtta hos mig på teven också, underbart!

slår till med en söt bild på gosan, som var duktig nog att hoppa upp på min garderob och sätta sig för att sen inte våga ta sig ner igen. jäkligt sur blev hon också när man lyfte ner henne, haha.


peace out



a new chapter in my life

nu är det längesen jag skrev. har haft fullt upp med massor av olika saker, både bra och dåliga som jag inte orkar ta upp, får skriva när jag har tid och ork.
har jobbat mycket på lovet och träffat inis ett par dagar, sjukt bäst är hon!
har försökt hitta på lite med martin också och försökt trycka in lite familjetid men det är inte lätt alltså. 

har dessutom ett nytt "jobb" som ambassadör för Kingston! helt suveränt känns det :)
ska fixa mitt kort till det tillsammans med ina senare idag. 

släner in en gullig bild på mig och sandra också! kolla in hennes blogg här! (nu vet jag inte om jag lyckades länka, haha har aldrig försökt innan).



lovely!

peace out bitches




RSS 2.0