hejdå UF

Nu är det bestämt. Vårt UF-företag läggs ner.. känns lite smått förjävligt faktiskt, men tror jag och sandra kommer göra vårt projektarbete askalasbra! 
Helgen har varit jättemysig, som vanligt. Har dock varit så jäkla deprimerad, ingen aning om varför. är bara så otroligt trött, har inte sovit ordentligt på en månad - boka tid hos läkare jaa? jaa det ska jag nog ja, för jag blir så jääääkla trött. 

Sitter på danska nu, läraren pratar om "rockare" som på danska betyder ungefär "mc-knuttar", och om kristiania och olika droger. haha, fint ska det va.
påtal om mc så börjar jag jobba på fredag, kommer bli skönt att få tjäna lite egna pengar :) 




slänger in en bild också. satsar på mina mysiga nördisar idag, love my glasses!

take care! <3

jag är en jävel

idag har jag och min sötnos varit tillsammans i 17 månader vilket vi firar med kladdkaka, glass och julmust :)

fyfan vad jag älskar att jävlas med folk. var på praktiken, hade lunchrast och gick till toaletterna, det var bara ledigt på handikapptoan och ingen annan stod i kö så gick in där och fixade till håret. när jag kom ut efter någon minut stod det en gubbe, en tjej med barnvagn och en rullstol.. gubben sneade som fan och utbrast typ "typiskt dagens ungdomar, bryr sig inte om att vissa människor har speciella behov". då sa jag bara "ursäkta men jag är gravid, nästa gång jag känner att jag behöver spy så ska jag söka upp dig direkt. fast det kanske också är typiskt dagens ungdomar?" och då började dom andra två asgarva så han gick därifrån. WIN! ska bara tillägga att jag INTE är gravid, så besparar jag mig själv från att svara på det också :)

nu ska vi kolla på how i met your mother.

take care! <3




jobb!

hade en jättemysig helg, i fredags tog jag och martin det chill och i lördags var det asnice fest hos alice! i söndags så tog vi det bara lugnt, åt pannkakor och fika ;p mysigt som fasen.

var på min andra anställningsintervju igår, fick jobbet och denna gången så tog jag det! :D är megaglad, som fan alltså är jag megaglad! hihi.

sitter med sandra i skolan nu, käkade precis negerboll, så sjukt gott! kommer bli beroende av det :( haha. gott äre iaf! nu ska vi dra bort till vår fotolektion och framkalla snygga bilder, sen har jag danskaprov, får se hur det går! 

love <3

valaffisch

kan ju passa på att lägga in vår megasnygga valaffisch också när jag ändå håller på!
enjoy!





erkänn, ni skulle röstat på oss direkt? ;)




redovisning

Jag och linus har precis redovisat vårt arbete om "vårt eget parti" :) tycker faktiskt vi gjorde det bra! 

igår var jag på anställningsintervju på tbi, jag fick jobbet - och jag tackade nej.. FML.
var tvungen att tacka nej, arbetstiderna funkade inte och hade jag missat skolan så mycket hade jag inte kunnat ta studenten med min klass och gå ut gymnasiet, så det får faktiskt gå före! har ju faktiskt en anställningsintervju på måndag också, så hoppas den går bra! :)

idag blir det bara mysdag med martin och klara, lovely! imorgon blir det fest :D
ska plugga vidare nu. 
love





svett -.-

ush. kom in i klassrummet efter rasten - luktar bara svett! inte speciellt mysigt alls.. helgen var jättemysig, i söndags var jag och älskling ute på väla igen - för tredje helgen i rad, haha. han köpte megafina grejer, som alltid när jag är med, hihi :') efter det drog vi hem och var med jeppe ett tag, failade en aning... 


bj - ben and jerry, glassen! hahaha vafan, folk har ingen koll! :(

igår var jag världens tröttaste och tråkigaste - tills det kom en vändning!
fick två samtal om jobb jag har sökt och ska på anställningsintervju på torsdag och måndag = a happy liten josefine! :D

efter skolan ska jag till polisen angående det som hände i våras, så får hoppas det går bra! 

love <3




myslördag

Hallåja! 
Fredag igår, och en sjukt nice utgång @tivvan på det! Hade hur roligt som helst, hihi. Fast mindre roligt när någon jävel får för sig att droga vår kompis, men det löste sig som tur var! Idioter finns det ju som sagt gott om, men det var väl inte direkt något nytt.
Idag ska vi bara ta det lugnt, alltid skönt att bara mysa ner sig i sängen med en bra film!

love




skola

sitter i skolan. inte för nice, haha, men har jobbat på bra! vet dock inte var linus tog vägen? men det ska nog gå bra med vårt grupparbete ändå, hahaha.

tänkte visa en bild på en asnice pälsmössa jag köpte iförrgår!




tycker om den en massa faktiskt :*

och ikväll så drar vi ut för att fira julia! känner på mig att det kommer bli en meganice kväll! 
nu ska jag dock fortsätta plugga och ta och söka lite fler jobb, om jag hittar några :)
puss <3

håla..

Sitter i skolan efter en väldigt mysig helg!
I fredags drog jag och ina ut en liten runda, blev ganska tidig hemgång men vi kör på till fredag istället! ina är för den delen världens finaste vän - jag älskar dig hjärtat.




i lördags vaknade jag upp hos martin, vi käkade lite frukost och sen drog vi iväg till hif! efter det hämtade vi upp bilen, körde med nyponsoppa till pappa som låg hemma i influensan stackarn :( sen åkte vi hem till martin igen och tog det lugnt, kände inte alls för att dra ut faktiskt. 
igår åkte vi ut till väla en runda med elin och måns, martin shoppade för ovanlighetens skull! haha. 
varit en mysig helg iaf! nu ska jag fortsätta mitt jobbsökande, hoppas jag hittar något!


love <3





er det fredag? JA!

haha börjar med att länka till min favoritsida - http://www.erdetfredag.dk/ - för er som har svårt för att hålla koll på det ;)

i onsdags hade jag en väldigt nice dag på praktiken, fick martin att köpa ett par sjukt snygga lee-jeans, modell dexter i en sjukt snygg tvätt! love it :D

igår vaknade jag med migrän och hade inte sovit något på hela natten så vilade upp mig och nu mår jag sjukt mycket bättre! känner mig väldigt pigg, kanske tack vare att jag har en megafin pojkvän som kom med ben and jerry-glass till mig igår - puss på dig martin :*

idag så blir det utgång med ina till tivoli, blir bara en lugn kväll!
och imorgon ska vi till pascha, haha, har fribiljett så varför inte utnyttja den då? :D 

hoppas ni får en trevlig helg! love

RSS 2.0