lite random inlägg

helgen har varit otroligt mysig, mest tagit det lugnt och haft lite kvalitetstid med martin och familjen :) och lite shopping, haha.
ska börja varva ner och sådär ikväll för imorgon börjar en hektisk vecka.
imorgon så börjar det med skola, sen till tandläkaren och dra ut en tand, ush :( lär se ut och känna míg som en valross efter det så åker hem, haha :p
på tisdag så ska jag på återbesök på sjukhuset i ängelholm, dom ska väl justera min helbensortos och kolla så att allting läkt ordentligt :) sen tillbaka till skolan, sluta vid fem och efter det hem och ta det lugnt, börja förbereda allting inför onsdag då min praktik börjar, mellan tio och sex, ganska chill :) samma sak på torsdag, och på fredag så kan man äntligen varva ner och träffa sina nära igen :p känns som att denna terminen kommer bli aningen stressig och att man inte kommer ha speciellt mycket tid över efter skolan, men det ska nog gå att ordna :)

och sen måste jag bara få säga tack till er som ställt upp så mycket för mig nu när jag har haft det svårt för att klara mig på egen hand, en massa kärlek till er! :)

och nu så börjar snart johan falk på fyran, kan man ju inte missa! take care! :*


saknar min fina klara, och ja, bilden är gammal ;) just love you, bff! <3

gammal bild på klara, jag kommer vara så död, haha. men det är det värt

life's just good

Herregud, det är snart ett år sen jag var inne och skrev mitt senaste inlägg!
Kom på mig själv med att tänka att man kanske skulle ta och börja skriva lite oftare här, haha ;)
Ska snart iväg, så får ta och skriva lite snabbt (y)

ganska mycket har hänt sen sist jag skrev, så jag ska väl ta och lista det viktigaste:

- Har gått ungefär halva min gymnasietid nu, det är så otroligt skönt!

- Har träffat Martin, världens bästa kille, och har varit tillsammans med honom nu i åtta månader. Skulle kunna säga så mycket om detta, men det viktigaste är att allting är så underbart! Detta har även inneburit att man träffat nya, fina vänner, it's just great! :)

- Gjorde en fantastisk resa till Grekland med familjen och min egen lejongris, bitch och bästa vän, även kallad Klara (: den bästa resan i mitt liv - hittils! ;)

- Har inte spelat fotboll eller tränat sen i juli, tack vare mina djävuls-knän. Första operationen blev iallafall avklarad i december, så nu får jag satsa på rehab och om något år så ska ni nog se att jag är uppe och springer igen!

- Jag har fått så otroligt mycket bättre självförtroende, kanske för att jag har börjat tro på mig själv och att även jag är bra? Allting känns så mycket bättre när man får vara sig själv, vara stark och ödmjuk samtidigt och inte behöva ta åt sig mer av dumma kommentarer eller lägga ner tid på personer som inte är värda det.
Det kallas att prioritera, och jag må låta lite ego nu, men jag har lärt mig att det faktiskt är jag själv som ska ha den högsta prioriteringen i mitt liv och that's it :)

Martin är hos mig nu, så det blir mys med honom hela helgen :) varit ute på väla och shoppat lite och fixat lite info från min praktikplats :)) börjar nästa onsdag, spännande!
efter det blev det en snabb runda in till pappas flickvän, Anne-lie, och hennes dotter Jessica som precis blivit mamma till världens sötaste unge :)

som sagt ska jag iallafall bli bättre på att uppdatera, trots det helvetesschema som väntar resten av terminen.
men ska väl vara lite optimist, life's good! :'D
nu ska vi käka pangkakor och lite annat gott. see yah! :*


Sitter och håller Olivia, supersöt är hon :))




Gothia i somras med Klara :)




Grekland <3




Martin och jag, helt underbar är han :)




Greklandia, love it! :)




Gothia :)




Gothia again :)




haha, efter en dags skidåkning på vallåsen (:




Och sen en bild från idag (y)

RSS 2.0