tisdag

Har varit en mysig helg, därför har jag inte uppdaterat på några dagar. 
Var på bio med min älskling i fredags, inception var sjukt bra så den rekommenderar jag starkt!
I lördags träffade vi petter, jeppe och alice, väldigt trevligt! :) 
Och i söndags åkte vi ut på Väla och köpte lite smågrejer och jag fick tag på ett par underbara skor från Tiamo! Fick ju tyvärr skicka tillbaka de från nelly, haha, mina fötter tyckte inte om dom efter en hel kväll!



Sjukt snygga och jävligt sköna, love them! :)

imorgon är det praktik igen och då ska martin och jeppe komma ut till mig och så ska jag välja ut kläder till dom, hehe, ska bli kul faktiskt! Har redan en massa idéer på vad som kan passa dom och bli skitsnyggt!

hoppas er helg varit bra. love

snygg bild!





vi har ju verkligen roliga lektioner, haha



Förresten - min nya header har sandra hjälpt mig att fixa, hehe, fick bli ett ihopplock med hjälp av paint eftersom att det inte funkar att ladda ner picasa på datorn :( så får snygga till den lite mer sen :D




fredag!

Nu har jag inte uppdaterat på ett par dagar, har haft fullt upp!
I onsdags och igår var jag på praktik, väldigt kul faktiskt! Känner verkligen att jag har kommit igång ordentligt och jag trivs skitbra där :) igår lärde dom mig om kill-jeansen så att jag kan hjälpa kunder och nästa vecka ska vi börja på tjej-jeansen! :) känner mig liiite som en expert på alla diesels jeans nu, haha.

Sitter just nu i skolan, har precis haft skolfoto - det sista skolfotot någonsin! Sjukt. 
Helgen lär inte bli så jätteavancerad, ingen utgång haha. Ska bara vila och ta det lugnt med min älskling faktiskt, det behövs ju också ibland! 

Nu ska jag dock tvinga Linus att ta mongo cambilder med mig, haha, slänger upp dom sen!

Love <3




16!

Sitter i skolan nu och jobbar med UF-företag och lyssnar på musik, mysiga låtar som fan!


Sen är det även så att jag och martin har varit tillsammans i sexton månader idag, sjukt! känns som både mindre och mer, men det är underbart :) love you <3





en fin helg!

Utgången i fredags var jävligt rolig, älskade dock min och inas förfest, haha. Blev inga bilder ute denna gången dock, fast kanske tur det :p jag hann ju få mina nya skor innan och dum som jag var hade jag på mig dom när vi drog ut! haha nu har jag verkligen förstått innebörden av killerheels, för mina fötter var inget annat än döda när vi äntligen kom hem. Men kul hade vi iaf, fast har dock lovat ina att aldrig mer ta på dom skorna när vi drar ut och för att lättare hålla mitt löfte så skickar jag tillbaka dom, haha.

i lördags, så kom martin hit och vi tog det bara lugnt :) jävligt skönt!

igår var vi och åt hos farmor och så var jag iväg och röstade. Känns bra att få göra det för första gången! :)

hoppas ni har haft en trevlig helg! love <3


























En fin kväll med en fin vän! tack för det hjärtat, loveu




thank god it's friday!

Äntligen fredag! Mina skor har dock inte kommit ännu, bleh, förmodligen har väl posten slarvat bort avin :( haha ska åka till mitt utlämningsställe idag ifall jag inte hinner få avin under dagen! Får väl hoppas att dom har fått paketet iaf, annars är det illa :p

sitter för tillfället fortfarande i skolan, men slutar tidigt idag, gött! sen bär det av hemåt, förhoppningsvis även hämta skorna på vägen! väl hemma så blir det att duscha och göra v mig lite, sen kommer inisfinis ikväll :D hehe, blir att vi gör v oss tillsammans, tar några glas vin och sen blir det tivoli och bakom! taggaaaa! :D





hoppas ni har en sjukt bra helg! love 



a perfekt mess

Det har hänt otroligt mycket de senaste dagarna!
Igår var vi på UF-föreläsningar i Malmö, väldigt intressant och inspirerande faktiskt! Vi har slopat vår gamla idé och har brainstormat en hel del, har kommit på några riktigt bra idéer som jag tror kommer funka sjukt bra! :)
Idag har jag dock varit på praktiken, otroligt roligt faktiskt! Dock lite stressig dag, men det gjorde bara allting mycket roligare. Älskar när det kommer in så sjuuukt härliga kunder, det gör att man blir sjukt peppad och glad resten av dagen!

Imorgon blir det dock utgång med Ina, lär bli lika roligt som alltid! Tur att det är så billigt att komma in på tivvan, haha. Lördag ska jag träffa Martin och plugga och på söndag så får jag äntligen rösta! Första gången för mig så det känns lite speciellt :) 

Nu ska jag dock ta och göra mig redo för att sova, behöver vara utvilad inför imorgon! 
Godnatt! <3

politiker, suck...

Har precis kollat lite på en debatt mellan olika politiker på fyran, och jag måste bara få uttrycka mig lite fult nu - hur blåst får man bli? Maud Olofsson, snälla, börja använda hjärnan. du är politiker. du ska väl ändå ha lite mer vett än så bakom pannbenet?
citat: 

"man är ju inte fullärd när man är under 23 år"

sen när skapades det en åldersgräns för hur fullärd man är? jag trodde det hade med erfarenhet att göra och vilken utbildning man valt. sen står hon och säger att nästan alla människor har kontakter som leder till jobb. tror hon verkligen att det är så enkelt, att man kan glida in på en räkmacka? om hon tycker att man ska få jobb genom kontakter och inte genom hur duktig man är på jobbet, vilken erfarenhet man har och vilken utbildning man har, vad är det för mening med att plugga då? jag har under tolv år pluggat och vet att jag har lika lång tid kvar, ska jag inte få ett jobb då för att arbetsgivaren inte är min pappa? jag tycker inte att jobben ska gå till de man känner, utan till de som är mest kvalificerade för jobben. annars kan dom ju slopa universitet, högskolor och gymnasier redan nu för jag tror inte att någon är beredd att satsa så lång tid av sitt liv, för att sedan inte få utdelning för det.
ska nog dra ut och skaffa mig lite kontakter!

Fick bli ett lite irriterat inlägg nu, haha. Malmö imorgon, lär bli trevligt tror jag! Sen kommer Martin hit och sover på kvällen, äntligen. Saknar honom för mycket nu. Vet inte hur många som ens läser det här, haha, men det hade varit trevligt om ni lämnade en kommentar! 

Godnatt :*


igång - igen!

Som jag sagt alltför många gånger förut - nu ska jag skärpa mig med bloggandet!
Det är ju dock ett stort plus att jag faktiskt har en fungerande dator numera, så det blir en aning lättare att uppdatera! :)


längtar galet mycket tills mina nya skor från nelly kommer, dom är beställda och skickade så nu är det bara avin kvar och sen är dom mina!

nu måste jag dra vidare, ska plugga stenhårt nu sista året - sen bär det förhoppningsvis av till Göteborg nästa år, tillsammans med martin, letar lägenhet redan nu :) får satsa mycket tid, men det är det värt. Om några år är jag färdigutbildad, har förhoppningsvis ett jobb som ambulanssjuksköterska och får göra det jag älskar! :)

måste bara tillägga att jag älskar min martin som alltid ställer upp för mig. love you bigtime! :*

RSS 2.0