don't get my back there again

no sleep available...

...

Insåg precis att jag kommer fira midsommar med mig själv detta året.. jobbar till tre, kommer hem till en tom lägenhet och alla andra har redan ätit vid den tiden. Är det såhär det är att vara vuxen eller? Isåfall blir jag hellre fem år igen, då smärta var ett skrapsår...

nej nu jävlar!

nu ska det bli ändring på det här eländet. Jag ska köpa en liten minipc! Så får det bli.

finner inga ord

Förvänta er inte för mycket på bloggen av mig den senaste tiden, har ingen dator och inte längre någon pojkvän så mitt huvud hänger inte riktigt med. Bye..

FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!

studenteeeeeeeeeen!!!! kan fortfarande inte fatta att det är sant, ingen mer skola, jag har tagit studenten nu!! äntligen!! efter många års slit kan jag äntligen göra precis det jag vill, så jävla underbart!
dagen började med champagnefrukost hos anna och fortsatte på skolan med lunch, nostalgitripper och avslutning. sen var det äntligen utspring och jag och sofie sprang hand i hand ut genom skolan, först av alla elever på hela jävla olympiaskolan - ut till friheten! kunde inte hålla mina glädjetårar borta, det bästa jag varit med om i hela mitt liv! underbara familjen och närmsta släkten mötte upp, fyfan vad jag älskar er!
sen stack vi vidare mot stan - allmänna utspringet, vilken känsla det var! träffade ännu fler man kände där och sen hände det förmodligen bästa någonsin, vi fick hoppa på och åka på helsingborgs bästa flak. "tutar ni, super vi!" lockade mycket skratt från alla åskådare och vi höll vad vi lovade till alla som glatt tutade på oss.
efter det tog jag mig tillbaka till min studentmottagning och träffade alla mina kära <3 åt en massa gottigt, drack lite champagne och fick fina presenter, tack till alla som kom och firade mig och martin! :*
stack till ina vid halv elva och höll mitt tal för henne. din finaste vännen en människa kan få, love you!!
efter det blev det förfest hos evald och sen en oförglömlig utgång i stan med guldshottar, dans och nya människor. student 2011, fyfan vad vi är bra!!!!!!!!




ajajaj


Tjena snyggingar! vill börja med att be tusen miljoner gånger om ursäkt över att jag blivit så dålig på att uppdatera igen - jag har ju lämnat ifrån mig min dator och mobilen går dessvärre inte att blogg igenom :(
idag har jag fullt upp så skriver bara lite snabbt, tar ju för fan studenten imorgon juuuu! WOOOOOHOOOOO! fattar ni hur sjukt det är? hehe. ska försöka uppdatera mer i helgen för just nu är jag lite väl bakis.
puss babes!



åååh, blir helt sentimental när man ser bilder från ettan... imorgon kör vi!!!


RSS 2.0