'cause u had a bad day. change a day, and make it weeks for me

jag vet att jag är rätt dålig på att uppdatera här, så får väl skriva ett snabbt inlägg :)
sitter i skolan nu, har svenska och försöker komma på någonting, vad som helst, att skriva om i min fördjupningsuppgift - förslag någon?

igår var jag iaf hos klara på kvällen, it was nice :) försvov mig dock imorse :(
och sen kan jag också säga att jag har mått riktigt dåligt nu ett tag, verkligen åt helvete. men jag är påväg upp igen! idag mår jag faktiskt otroligt bra.

och jag ska bättra mig när det gäller att skriva, det är dock inte lätt utan dator :( den är ju dessvärre på lagning, men man får väl ta datorer och kolla lite när man får chansen ;p

och nu så ska jag ta och tänka lite mera, måste verkligen komma på en fördjupning!
ta hand om er! :*

just another sunday

hello there!
tänkte berätta lite om veckan som gått :)

i måndags var det skola med projektarbete som vanligt och på kvällen träning.

i tisdags så var det som vanligt först skola, sen gym med sandra och efter det så var jag hos klara ett tag och sen hem och plugga :)

i onsdags så var det först skola, sen träning och plugg.

i torsdags först skola, sen följde sofie med mig på en "intervju" i stan och på torsdag ska jag faktiskt på en provanställning (a) får hoppas det går bra, är riktigt nervös! sen hem och packa grejer, ner till pappa med det och lagade mat med julia, sen åkte vi och kollade på klara på the tivoli, julia åkte hem efter någon timme men jag stannade kvar, och måste bara säga att diluted som spelade sist var riktigt duktiga! kommer kanske in bilder från detta senare :)

i fredags så vaknade jag lite senare än planerat men hann ändå in till skolan i tid, efter det hem och packa om grejer, sen bk med julia och elin innan träning :) efter träningen hem till klara, jag var totalt hyper! iaf så kollade film och såklart så somnade jag efter en kvart (y)

i lördags så fixade vi iordning hos klara, jag åkte hem till becca ett tag och vi började planera vår charterresa som vi ska på om ett par år :) haha, det får börjas i tid, i hope for america!
sen åkte jag hem och åt, efter det hem till ida och vi kollade film och vänner :D somnade ganska tidigt, vid tolv, men tur var nog det faktiskt.

i dag så vaknade jag ungefär en timme innan klara och ida så jag kände mig en aning uttråkad ;p iallafall så gick vi upp och åt mysig frukost när dom väl vaknat och jag har nog aldrig känt mig så utvilad. vi började göra v oss och jag och klara tog oss hem till henne för att packa ner matchgrejer. sen till samling på ip, för match nere i staffanstorp. dessvärre var det på grus - men det förhindrade inte en seger från vårt håll med 1-0. bra jobbat tjejer!
sen åkte jag och klara hem till henne ett tag, tror nästan jag bor där lite halvt nu haha x)
kom hem för ett par timmar sen iallfall, packade upp alla grejer och så och nu så tänkte jag snart gå och sova.

dessutom så fyllde andreas år i fredags och sebastian igår, så ett stort grattis till dem! :* <3

men nu ska jag ta och dejta kudden, farewell my dearest <3


skolan

just nu sitter jag då här i skolan. Helgen har varit helt okej, men kunde varit roligare. I fredags vare först träning och tilda, höjdpunkten på denna helgen! Hon fyllde för den delen år igår, så tusen grattis till dig gumman! :*
i lördags så hade vi först lagfoto - ush - och sen åkte jag på middag, efter det bara hem och kollade film. tror jag somnade rätt tidigt, skönt faktiskt! och igår så var vi ute på väla en runda vilket resulterade i - ett par nya skor :D haha och jag behövde dem inte ens, men vem kan stoppa mig? ;)
och inatt åkte dessutom olivia till spanien i två veckor :( snacka om att man saknar henne redan, fyfan. olivia, du ska veta att jag älskar dig iallafall. du är en av de bästa och jag menar det.

och hela dagen har vi hållt på med vårt projektarbete - fredric klantade sig när vi skulle ringa canon så självklart fick ju jag göra det istället, haha. tack för den liksom (y) iallafall så lyckades jag lite bättre och vi har varit hos dom på studiebesök innan idag, har lite fina bilder därifrån ;p

efter skolan så går jag med sofie till knutan, möter upp julia och tar sen bussen hem med henne (: she's my love!
och ikväll så blir det träning, får träffa klara igen. och jag vill verkligen det för hon behövs.
dessutom så ska anna ha ett stort plus, underbara människa!

nu ska dock jag och johanna bege oss upp mot det andra klassrummet, sen är det bara matte kvar, vilket faktiskt är kul :D så nu pyser jag, ta hand om er! <3

ännu en dag

gammal bild på klara, jag kommer vara så död, haha. men det är det värt
klara, haha hon kommer döda mig, men den är så söt!



hallå! just nu sitter jag här hos tilda, men vi börjar med att gå tillbaka i tiden - tills imorse.

vaknade vid runt halv sju, gjorde v mig och sen in till stan och mötte sofie, sen upp till skolan (:
började med matte - woho! alltså helt seriöst nu, känns som att jag är den enda i världen som tycker matte är kul? haha, jag får nog göra någon slags efterlysning för att hitta fler (y)

sen blev det svenska, helt okej lektion. skrev kalrt min novell, om mordförsök och så ;p haha, får väl hoppas den blir bra.
sen lunch, och smart som jag är hade jag glömt ta med mig någonting att äta - som vanligt! haha, fick bli att strunta i det istället, har väl börjat vänja mig nu antar jag.

och sen engelska, dagens sista. haha, jag och mini var rätt bra på orden iaf :D
efter det så slutade vi så jag gick en liiiten stund med sofie i stan, skulle väntat på julia och tagit bussen med henne men jag åkte hem istället. så träffade henne ett tag hemma och packade och sådär, tog bussen med julia till råå hem till tilda (: sen bytte vi om och sådär, iväg på träning, ute på konstgräs. får väl vara glada att det inte var snöstorm idag, det är värre :( och nu kom vi hem för någon timme sen, har precis duschat och ska snart kolla film :)

imorgon så kanske det blir att träffa olivia ett tag - i hope! på måndag åker hon ju och är gone i två veckor, jävla spanien :(
och på söndag så blire förmodligen bara att plugga, det toppar alla listor alltså!

men nu ska jag dra iallafall, sköt om er!
ciao :*

RSS 2.0