friday!

jag är glad, för idag är det fredag. och är det fredag så betyder det helg, gotte!
känner mig jättedålig på att uppdatera, men mår inte så speciellt bra så det är lite segt med det tyvärr. 
tänkte inte skriva nåt deprimerande, så jag tänkte att jag kunde dra till med ett skämt istället!


två älgar var ute och flög. då sa den ena:
- Aj! Jag fick en bulle i ögat!



HAHAHAHAHA min favorit, slår aldrig fel!
Trevlig helg på er!




sådär lagom sjuk

nu är det snart fredag igen! tack och lov för det, känner mig fortfarande inte helt hundra. tappade rösten på praktiken igår när jag skulle hjälpa en kund, var sjukt pinsamt faktiskt att stå där och flaxa och inte få fram ett ord! tur man har bra kollegor som rycker in :p
har handlat nästan alla julklappar nu också! härligt som fasen :) bara ett par stycken kvar, som ska beställas i helgen :) perfa!
imorgon bitti ska jag på återbesök hos min läkare, får se vad hon säger om blodproverna jag tog förra veckan, var nog närmre 2-3 deciliter som dom drog ur mig, lagom mysigt, speciellt när man är nålrädd och svimmar efteråt haha. får se vad hon säger om sömntabletterna också :) nu ska jag däremot dra mig till sängs och försöka få lite sömn, sitter och kämpar med skolarbete! inte alls sugen på att gå till skolan imorgon, men har inte råd att missa fler redovisningar nu :( ska väl gå bra ändå :)
godnatt på er sweeties!




kontinuum

nu är jag, återigen, sämst på att uppdatera min lilla blogg men vafasen ska man göra? förra veckan var jag ho läkaren, tog massor med blodprover (ush) och fick sömntabletter. har de senaste tre månaderna sovit ungefär 2-3 timmar per natt, så är jäkligt trött. 
vilket jag inte direkt har brytt mig speciellt mycket om haha. i fredags och lördags träffade jag min fina barndomsvän Julia, evigheter sen vi gjorde något! det blev dubbelt upp med dubbla fester, haha mycket trevligt!
har även jobbat och träffat martin, blev en mysig helg överlag :) 
i lördags förmiddag var det även öppet hus och lyckades sälja tolv armband! känns skönt att göra något fint för andra människor, med tanke på att all vinst går till olika organisationer :) ska slänga upp en bild nån dag på hur dom ser ut!
igår var jag ledig, så tog det mest lugnt eftersom att jag inte känner mig helt hundra, så blev hemma idag också med magkramper och en krånglig hals.. känner mig inte så pepp just nu, men det ska väl gå på rätt håll snart hoppas jag!

var ute och körde med pappa innan, fick tillfälle att tuta på en jäkla bilist som förmodligen inte visste vad en bromspedal var, körde nästan rätt in i sidan på oss! förbannad som fan blev jag men lyckades tuta, med hjärtat upphoppat i huet. gick för övrigt väldigt bra idag faktiskt, ett steg närmre körkort!

nu ska jag dock dra mig till sängs, har praktik imorgon så förhoppningsvis mår jag bättre och lyckas dra mig dit!
godnatt sötisar

RSS 2.0